Usein kysyttyä Airport Hotel Bonus Inn

Hotel Vantaa

Usein kysyttyä

Soveltuuko hotelli liikuntarajoitteisille?
Hissillä ja ramppia pitkin pääsee kaikkiin yleisiin tiloihin. Pyörätuolilla pääsee myös huoneeseen ja aulan WC-tilaan. Kaikkien huoneiden kylpyhuoneet ovat suihkullisia. Pyörätuolista, tai toiveesta huoneesta lähellä hissiä, on hyvä mainita huonevarauksen yhteydessä.
Onko hotellissa silitys- ja pyykinpesumahdollisuus?
Hotellivieraille on itsepalvelupesula, jossa on ilmainen silitysmahdollisuus ja poleteilla toimivia pesukoneita.  Myös pesulapalvelut ovat asiakkaiden käytössä.  Kysy lisää vastaanotosta.
Mihin asti hotellissa saa ruokaa?
Illallinen on klo 17-23. Suppeampi Bar Menu puolille öin. Senkin jälkeen vastaanotosta voi ostaa pikkupurtavaa, tuoremehua ja virvokkeita.
Saavun puolen yön jälkeen, mitä pitää ottaa huomioon?
Huonevarauksessa saapumispäivämäärä on edellinen päivä. Kerro arvioitu myöhäinen saapumisaikasi (esim. lento). Luottokorttisi takaa myöhäisen saapumisen. Vastaanottomme palvelee ympäri vuorokauden. Soita summeria pääovella, jos ovi on jo lukittu.
Voinko pitää huonetta iltaan asti?
Huoneen luovutusaika on klo 12 päivällä. Jos haluat pitää huonetta pidempään, tiedustele sitä etukäteen (päivähuonemaksu).
Voinko saada huoneen käyttööni jo aamulla?
Kyllä, jos huoneesi on vapaana ja siivottu. Huoneen saa viimeistään klo 14 saapumispäivänä. Matkatavarat voi jättää veloituksetta matkalaukkuhuoneeseemme, jos saapuu aikaisemmin, eikä huone ole vielä valmiina.
Voiko kyydin kentältä varata ennakkoon?
Ei. Katso lisätietoja kohdasta Lentokenttäkuljetus, jossa on myös aikataulu. Jos saavut muuna aikana, soita kun olet saanut matkatavarat, niin tulemme noutamaan.
Voinko saada lisävuoteen, vauvansängyn?
Vauvansänky on veloituksetta, pyydä se kun varaat huoneen. Perhehuoneissa on sohvasta levitettävä lisävuode maks. 2:lle alle 14-v. lapselle. Lisäksi hotellissa on muutamia 3-hengen economy-huoneita, joissa on 3 erillistä sänkyä. Soita ja tiedustele suoraan. Kysy myös perhetarjousta kahdesta vierekkäisestä huoneesta, puh. 09-825511. Liikuteltavia lisävuoteita hotellissa ei ole. 
Miten toimii aamukuljetus kentälle?
Paikat aamukuljetukseen varataan edellisenä iltana. Liikennöimme 20 min. välein klo 03:00 aamulla alkaen.
Onko autotallia?
Hotellivieraille on muutamia paikkoja lämpimässä autotallissamme. Tallipaikoista on aina vrk tai vko-veloitus. Soita ja kysy lisää 09-825511.
Onko lämpötolppapaikkoja autolle?
Joitain lämpötolppapaikkoja on. Niiden käytöstä on aikaveloitus. Avustamme tarvittaessa myös akkuboosterilla, jos asiakkaillamme on käynnistysongelmia.
Voiko auton tuoda parkkiin menomatkalla?
Jos paluuyö on maksettu, auton voi jättää menomatkalla parkkiin. Nouda paikoituslupa vastaanotosta ja varaa tarpeeksi aikaa siirtymiseen kentälle. Minibussimme vie veloituksetta.
Missä hotellivieraiden parkkipaikka on?
Aivan hotellin edustalla ja viereisellä tontilla. Nouda paikoituslupa autoon vastaanotosta.