Tjänster till Bastu

Airport Hotel Bonus Inn

Bastu

Bastuutrymmen

Hotellets gäster kan använda motionsrummet och kvällsbastun utan extra kostnad. Om du alltså bor på vårt hotell nära Helsingfors-Vanda flygfält kan du alltid använda gratis bastu där du kan koppla av efter en lång resdag eller kvällen innan du tar flyget. Hotellets bastu värms varje kväll, såväl vardag som helg – herrarna badar kl. 16.30–22.00 och damerna kl. 19.00–22.00.

Förutom bastun för alla hotellgäster har vi även en ljus privatbastu på översta våningen som kan bokas separat för olika affärsmöten och -överläggningar i en bekväm och avslappnad miljö. Privatbastun har plats för 10 personer.

Det renoverade bastukabinettet har även lämplig mötesutrustning: videoprojektor och duk samt LCD-TV av HD-klass. Dessutom finns en utomhusjacuzzi på privatbastuns balkong där man kan njuta av den fantastiska utsikten från hotellets översta våning. Vår finländska samarbetspartner Polarwell Kuumalähde står för de varma bubbelbaden. Den stora, högklassiga utomhusjacuzzin har plats för 7 personer och är utan tvekan en av marknadens ledande produkter, av modell Hotspring Highlife Grandee NXT som även BMW Group har varit med om att utforma. Jacuzzin erbjuder en mångsidig och effektiv vattenmassage. En fullständig njutning efter en lång dag. Du kan även samla ihop en grupp vänner och komma till oss för en skön kväll. På beställning tillhandahåller vi även mat och dryck i bastun.

Du kan använda våra bastuutrymmen då du bor hos oss men om du vill boka privatbastun med jacuzzi för förhandlingar eller bara ett informellt samkväm får du gärna kontakta oss och be om mer information!