Rum Airport Hotel Bonus Inn

Hotel i Vantaa
Loading...
0/5

Rum

Presentation av hotellet – Bonus Inn – Helsingfors-Vanda

Om du söker efter ett trivsamt hotell nära Helsingfors-Vanda flygfält finns privata och helfinska Airport Hotel Bonus Inn just för dig. Hos oss får du alltid vänlig och högklassig betjäning –
vår reception betjänar dig enligt 24/7-principen, dygnet runt. I vårt mångsidiga urval av rum hittar du passande alternativ både som ensamresenär och för familjen eller ett större sällskap.

Läs mer om hotellet

Totalt har hotellet 211 rum. De större rummen har plats för en fyrapersonersfamilj. Alla rum är försedda med toalett och dusch, skrivbord, LCD-TV i HD-klass med ett internationellt urval kanaler, samt telefon och trådlös internetanslutning.

I hotellet finns även hemtrevliga restaurangen KULMA som är en avslappnad mötesplats där du kan äta ensam, tillsammans med vänner eller med familjen. Även små affärsmöten och businessdiskussioner kan ordnas i en hemtrevlig atmosfär och med god mat – restaurangen serverar både burgare och pasta och andra läckerheter ur det finländska och internationella köket. Efter maten passar det att ta en drink i baren och att koppla av, titta på kvällens sport på vår stora screen eller spela biljard.

Hotellet ligger bara fem minuters bilfärd från Helsingfors-Vanda flygfält. Vår egen buss skjutsar hotellgästerna till och från flygfältet med regelbundna mellanrum (30 minuter). Flygbussen är bara till för Bonus Inns och Pilottis hotellgäster och därmed tar den bara några minuter. Flygbussen är alltid gratis för hotellets gäster, i båda riktningarna. Flygbussen kör hotellets gäster dygnet runt.

Rummen

Hotellets rum är indelade i två kategorier (Standard och Comfort) som även har olika prissättning. Båda rumskategorierna har stora skåp med gott om förvaringsutrymme.

Standard-rummen har ett minikök (servis, spis, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare). Denna rumskategori passar särskilt väl för långtidsboende. Standard-rummen finns tillgängliga för en, två och tre personer.

Comfort-rummen är något rymligare. De här rummen har en färggrannare dekor, parkettgolv, vattenkokare. De bekväma Comfort-rummen ligger på hotellets översta våning så de har även en trevlig utsikt. I de här rummen kan du trivas medan du väntar på flyget eller vila ut efter flygresan. Comfort-rummen finns tillgängliga för en och två personer.

Familjerummen passar för två vuxna och två barn under 14 år. Vid behov går det att få en spjälsäng i familjerummet utan extra kostnad, förutsatt att du nämner det i samband med bokningen. Om du reser med fler än två barn eller om barnen är över 14 år gamla, ger vi gärna ett erbjudande för två rum bredvid varandra så att familjen hålls samlad trots att ni bor i flera rum. Kontakta oss så skräddarsyr vi den billigaste lösningen just för er familj.

Juniorsviterna är våra största rum och passar för affärsresenärer som behöver utrymme eller för familjer, då det finns tillräckligt med sovplatser för tre vuxna/två vuxna och två barn under 14 år. De här rummen har en mellandörr och två separata badrum, så de passar utmärkt om du ska resa med familjen på t.ex. en researrangörs paketresa. Rummet passar även för långvarigt boende, en del av dem har även minikök. Vi rekommenderar Juniorsviten om du t.ex. drabbas av vattenskada hemma och behöver tillfälligt möblerat boende för en eller ett par månader. Vi ger gärna ett erbjudande om långvarigt boende för dig eller ditt försäkringsbolag.

Läs mer om rummen

Förutom flygbussen ingår även parkering för den egna bilen i rumspriset under utlandsresan (upp till 2 veckor), liksom tillträde till motionsrummet, kvällsbastu, kaffe och te vid vår självbetjäningspunkt, trådlös internetanslutning, kortvarig användning av Internet Office, effektförvaring, reception dygnet runt samt moms.

Nästan alla våra rum är helt rökfria. Hotellet har även en separat flygel där det finns rum för dem som röker. Även husdjur är välkomna hos oss. Kom ihåg att nämna dessa önskemål i samband med bokningen.

För en extra avgift på 15 euro per person (halva priset för barn under 14 år) ingår även en mångsidig och riklig frukostbuffé som mättar till och med de mycket hungriga och ger en bra början på dagen.

Vi betjänar dig om du behöver bra boende till rimligt pris för en eller ett par nätter eller till och med för en månad på grund av utstationering eller om du behöver tillfällig bostad. Samtidigt kan du även ha din bil på vår parkeringsplats i upp till tre veckor utan extra kostnad. Kom även ihåg att höra dig för om specialerbjudanden för grupper, familjer och långvarigt boende då du bokar! Ring oss eller skicka e-post och be om ytterligare information!

Se specialerbjudanden online, eller ring hotellet +358-9-825 511.

Normalpriser

  • Enkelrum Standard 160 €, Comfort 177 €
  • Dubbelrum Standard 190 €, Comfort 220 €
  • Juniorsvit eller Familjerummen 280 €
  • Frukostbuffén 15 € / person (halva priset för under 14-åringar)
Standard enkelrum
Alla rum är försedda med dusch/wc, kaffekokare, TV, telefon, skrivbord.
Standard dubbelrum
Alla rum är försedda med dusch/wc, kaffekokare, TV, telefon, skrivbord.
Comfort enkelrum
Alla rum är försedda med dusch/wc, kaffekokare, TV, telefon, skrivbord.
Comfort dubbelrum
Alla rum är försedda med dusch/wc, kaffekokare, TV, telefon, skrivbord.
Familjerum
För familjer har vi rymmliga familjrum (3 eller 4 personer i ett rum). Babybädd är gratis.