Restaurang Airport Hotel Bonus Inn

Hotel i Vantaa

Restaurang

Restaurang KULMA och lobbybaren Atrium

Restaurang KULMA och lobbybaren Atrium betjänar dig i samband med vårt hotell. Om du reser till Helsingfors-Vanda och bor hos oss före eller efter flyget kan du njuta av restaurangens mångsidiga utbud för att stilla din hunger. Lobbybaren Atrium är en avslappnad mötesplats där det är lätt att koppla av för en kväll. Den okonstlade och lugna atmosfären i restaurang KULMA och kökets finländska och internationella läckerheter smakar garanterat även för de mest kräsna. Efter maten passar det att ta en drink i baren och att koppla av, titta på kvällens sport på vår stora screen eller spela biljard.

Det går bra att komma ensam eller med vänner eller till och med att ordna ett litet möte. Det säger väl en del om hur trivsam restaurangen är att även ortsborna ofta kommer för att njuta av de läckra burgarna, pastan och andra rätter som våra skickliga kockar skapar. Dessutom lagar köket smårätter, till exempel färska frallor, som säljs i receptionen. Lobbybaren och restaurangen är öppna varje kväll från kl. 17, köket till kl. 23. Smårätter från barmenyn fås till kl. 24.

KOLLA VÅR FÖRNYADE MENY FRÅN NEDANSTÅENDE LINK !
Kulma Menu November 2017

kids menu 2017

 

Frukost på hotellet

En bastant frukost är en bra start på dagen och på vårt hotell kan du njuta av den i vår mångsidiga frukostbuffé. Den som ätit väl orkar även fortsätta resan och det gäller oavsett om man ska ta flyget eller åka tillbaka hem från hotellet eller fortsätta till nästa etapp. Frukostbuffén serveras kl. 04.45–09.30, söndagar till kl. 10.30.