hotell i Vantaa

Airport Hotel Bonus Inn рядом Хельсинки-Вантаа
Loading...
0/7

Flygplatshotell Helsingfors-Vanda – Airport Hotel Bonus Inn

Hemtrevligt finländskt flygplatshotell vid Helsingfors-Vanda – Airport Hotel Bonus Inn är ett privat flygplatshotell som erbjuder en lugn plats att vila upp sig på mellan flygen, efter arbetsdagen eller före ett tidigt morgonflyg. Hotellets gäster bemöts alltid på ett vänligt och professionellt sätt, med ett leende på läpparna.

Vi ligger alldeles invid Helsingfors-Vanda flygfält och erbjuder även semesterparkering för hotellgästernas bilar. Parkeringen är helt kostnadsfri om du bor hos oss innan du reser eller när du kommer tillbaka.

Hotellet förnyas under 2019 – 2020

Hotellets interiör kommer att renoveras 2019–2020. I och med renoveringen kommer interiören att förnyas totalt och rummen kommer att bli nya och fräscha. Hotellets ventilation kommer också att förnyas och i alla rum installeras en inställnings bar maskinell kylning. Projektet börjar i november 2019 och kommer att genomföras stegvis en våning i taget. Renoveringen beräknas bli färdig till sommaren 2020.

Bekanta dig med de olika rummen här >>>

 

Du är varmt välkommen hos oss, oavsett om du reser ensam, med familjen eller ett större sällskap. Vårt flygplatshotell ligger alldeles invid Helsingfors-Vanda flygfält. Du kan boka Comfort-rum eller ett Standard-rum för långvarigare boende. Standard-rummen har även minikök där du kan laga mat.

Vårt flygplatshotell har en restaurang som betjänar gästerna kvällstid, men om du själv vill laga ett litet mellanmål kan du göra det i Standard-rummets minikök. Dessutom har vi olika alternativ för familjer och grupper. Vi berättar gärna mer i samband med bokningen. Ring och be om mer information.

Hotellreceptionen: 09 825 511

Vårt läge
En fördel med hotellet är att det ligger centralt med hänsyn till flygfältet: Flygplatshotellet Airport Hotel Bonus Inn ligger mycket nära Helsingfors-Vanda flygfält, på Elantovägen 9, precis intill köpcentret Jumbo. Vi har 211 ljusa rum på bara fem minuters köravstånd från flygfältet. Hotellets minibuss kör till och från flygfältet på 5 minuter.

Det är även lätt att komma till oss med egen bil och sedan lämna den gratis på vår parkering i samband med en övernattning. Bilen kan stå parkerad utan extra kostnad i upp till två veckor om man behöver långtidsparkering. Om du reser med tåg bör du komma ända till Helsingfors-Vanda flygfält. Där kan du utan problem ta vår minibuss till vårt flygplatshotell.

Restaurang KULMA
Hotellet har sin egen avslappnade mötesplats, restaurangen KULMA Café & Wine Bar. Där kan du dagligen njuta av en riklig frukostbuffé och läcker middag. Dessutom erbjuder restaurangen en goda à la carte-meny med alternativ som stillar hungern utan svårighet. Det säger väl en del om kvaliteten på KULMAs utbud att även ortsborna kommer för att njuta av burgare, biffar och pastarätter. I KULMAs kök skapar kockarna läckerheter som passar för både finländsk och internationell smak och som man kan avnjuta ensam, tillsammans med vänner eller kanske även i samband med ett affärsmöte.

Läs mer om Restaurang KULMA

Lobbybaren Atrium
Flygplatshotellets centrala mötesplats är lobbybaren Atrium. Droppa in för en sängfösare, ta en öl och titta på sporten på vår stora screen eller utmana dina vänner i biljard. Du kan även träffa dina bekanta i vår stämningsfulla lobbybar.
Kaffe eller te vid självbetjäningspunkten
Du kan hämta kaffe eller te vid självbetjäningspunkten när du känner för en kopp med något värmande. Kaffeautomaten står fritt till ditt förfogande, det ingår i rumspriset. Dessutom säljer receptionen färska smörgåsar för dem som eventuellt blir hungriga då restaurangen inte är öppen.
Transport till hotellet
Flygplatshotellet ligger nära Helsingfors-Vanda flygfält och vi ordnar alltid gratis transport till hotellet i samband med att du bor hos oss. Vi använder vår egen minibuss som dagligen kör till och från flygfältet, så du hinner garanterat till planet eller anslutningsflyget. Minibussen kör endast mellan hotellet och flygfältet. Resan tar bara 5 minuter. Kvällstid trafikerar minibussen med 30 minuters mellanrum så du kan resa säkert och utan extra väntetid. Du kan bekanta dig närmare med tidtabellen i avsnittet Flygbuss.

Visa tidtabell för transporten >>>

Flygplatshotellets övriga tjänster
Flygplatshotellet erbjuder även bland annat kvällsbastu, fri tillgång till motionsrum, trådlös Wi-Fi samt receptionstjänster dygnet runt. Allt ingår alltid automatiskt i rumspriset. En särskild detalj som är värd att uppmärksamma är vår nya utomhusjacuzzi på åttonde våningen. En fantastisk utsikt  öppnar sig från jacuzzin. Jacuzzin bokas separat så hör dig för om tillgänglighet och pris i hotellet.

Även följande tjänster finns i hotellet:

Mötesrum
Flygplatshotellet har även fungerande mötesrum där du kan arrangera affärsmöten och överläggningar alldeles invid flygfältet. Vårt mötesrum ligger på översta våningen. I skolsittning fungerar det som mötesrum för upp till 28 personer. Det är dessutom möjligt att ordna överläggningar och privata möten för 2–12 personer i till exempel privatbastuns kabinett (med videoprojektor och duk samt LCD-TV av HD-klass) eller i hotellets svit. Från privatbastuns kabinett får man även tillträde till balkongen där vår fantastiska utomhusjacuzzi är placerad. Läs mer om våra mötesrum.
Stora mötes- och utställningsutrymmen
Om mötes- och förhandlingsrummen på flygplatshotellet trots allt av någon anledning inte passar för ändamålet kan du även höra dig för om större mötes- och utställningsutrymmen hos Leija Business Park som hyr ut mötesrum. I närheten av hotellet finns även Finlands Flygmuseum som hyr ut utrymmen. Museet har bland annat ett auditorium för större föreställningar och presentationer. Auditoriet rymmer högst 215 personer.
Kontorsutrymmen
Hotellet har ett Business Center-minikontor som kan användas för kortvarigt arbete eller för att surfa på webben. Utrymmet är försett med dator, skrivare och snabb internetanslutning.
Närbelägna tjänster
Flygplatshotellet Bonus Inn har ett lugnt läge som garanterar en god natts sömn och snabb resa till flygfältet, men på promenadavstånd hittar du även många lokala tjänster och ett nöjesutbud. Köpcentret JUMBO med mångsidiga shoppingmöjligheter finns i närheten, liksom nöjescentret Flamingo med vattenpark, spa, bowlinghall, bio, Leija Business Park och läkarcentret Aava. Därmed är flygplatshotellet ett beaktansvärt alternativ även för dem som inte ska resa med flyget. Det är alltid praktiskt att bo hos oss om du behöver övernatta i Helsingforsregionen på en lugn plats.

Dessutom ligger Myrbacka sportcenter Energia Areena, Dickursby sportpark, vetenskapscentret Heureka, Finlands Flygmuseum och SuperPark i närheten av flygplatshotellet.

Helsingfors mässcentrum och Hartwall Areena är på bara 15 minuters köravstånd. Från flygplatshotellet kan man ta sig med buss till Helsingfors centrum. Resan tar en halv timme.

Förutom Jumbo finns även andra shoppingmöjligheter i närheten, t.ex. Bauhaus, Lastentarvike, Budget Sport, Hööks, Gigantti, XXL Sport och Plantagen. Även Porttipuisto med bl.a. Isku, Jysk, Masku, Vepsäläinen och IKEA finns i närheten.

Flygplatshotellets erbjudanden
Du kan fritt utnyttja flygplatshotellets erbjudanden. De billiga rumspriserna väntar bara på att du bokar dem när du behöver bo nära Helsingfors-Vanda flygfält. Vi skräddarsyr även gärna erbjudanden eller avtalspriser för t.ex. företag. Dessutom erbjuder vi specialpriser för grupper, familjer, långtidsboende eller företagens regelbundna behov av boende. De förmånliga paketresepriserna är avsedda för dem som behöver bo i samband med semesterflygningar. Nu kan dessa även bokas i hotellets bokningssystem (se Priser för semesterflygningar).

Kontakta oss och gör din egen bokning! Vi svarar även gärna på förfrågningar och begäranden om offerter som skickas med e-post, men det klart snabbaste sättet att nå oss är att ringa.

Mer information om erbjudanden >>>

Användbara länkar för resenärer
Här har vi samlat några användbara länkar om transport och aktiviteter i Helsingforsregionen. Dessutom finns tips om arrangemang av affärsmöten och ytterligare aktiviteter för fritiden. Vår reception ger även praktiska och uppdaterade tips.

  • Hiuskulma – flygplatshotellets frisörsalong sköter om ditt hår även i nödsituationer.
  • Scandia Rent – biluthyrningen i hotellets lokaler sköter om att du får en bil för precis den tid du behöver, utan att vara beroende av kollektivtrafikens tidtabeller.
  • HSL Busshållplatserna finns alldeles framför hotellet. Det går lätt att ta sig från hotellet till Helsingfors och tillbaka.
  • Leija Business Park – Leija har ett omfattande utbud olika mötesrum som du kan hyra för exempelvis olika affärsmöten eller andra businessevenemang.
  • Meteorologiska institutet – bekanta dig med vädret i Vanda och i Helsingforsregionen och se väderleksprognosen för de närmsta dagarna.
  • Finavia – på Finavias sidor visas flygens avgångs- och ankomsttider för Helsingfors-Vanda.
  • Private Hotels – en förteckning över alla privata hotell i Finland. Även Airport Hotel Bonus Inn finns med på webbplatsen.
  • Köpcentret JUMBO – ett stort köpcentrum med mångsidigt urval på bara fem minuters promenadavstånd från hotellet och erbjuder kvällsaktiviteter.
  • Flamingo Spa – vattenpark och spa på bara 800 meters avstånd från hotellet som också erbjuder roliga aktiviteter för exempelvis familjer.

ekokompassi_rgbLaatutonniMenestyjä_Merkki_2015_originaali_150x150mmph logoplatinalogo2007_2015_SV