Ravintola Airport Hotel Bonus Inn

Hotel Vantaa

Ravintola

Ravintola KULMA ja Atrium aulabaari

Ravintola KULMA ja Atrium aulabaari palvelevat sinua hotellimme yhteydessä. Kun matkustat Helsinki-Vantaalle ja yövyt ennen lentoasi tai lentosi jälkeen meillä, voit hyödyntää ravintolan monipuolista tarjontaa. Atrium aulabaari on rento kohtaamispaikka, jossa viihtyy helposti iltaa istumassa. Ravintola KULMAn rauhallinen ilmapiiri ja keittiössä loihdittavat suomalaiset ja kansainväliset herkut maistuvat taatusti vaativampaankin makuun. Atrium aulabaarissa iltaa voi jatkaa leppoisasti, vaikka katsellen urheiluantia isolta screeniltämme tai biljardia pelaten.

Ravintolaamme on helppoa tulla yksin, ystävien seurassa tai vaikka pientä palaveria pitämään.  Ravintola KULMAan suuntaavat myös paikalliset, kun tekee mieli rauhallisessa ympäristössä nauttia kunnon mehevää pihviä, maukasta burgeria, herkullista pastaa tai salaattia, joita keittiömme taiturikokit tekevät.

Atrium Aulabaari ja ravintola KULMA ovat avoinna joka ilta klo 17 alkaen, keittiö klo 23 saakka, bar menun välipaloja on saatavana klo 24 asti.

Lisäksi keittiömme tekee pientä purtavaa, kuten tuoreita sämpylöitä, myyntiin myös hotellin vastaanottoon.

 

Tutustu Ravintola Kulman asiakkailta saatuihin palautteisiin.

TUTUSTU ALLA OLEVASTA LINKISTÄ UUDISTETTUUN RUOKALISTAAMME!
Ravintola Kulman á la carte-lista

Lapsille on oma iloinen ruokalistansa.

Lasten ruokalista

Ryhmille lähetämme mielellämme etukäteen menuehdotuksia.

 

Hotelliaamiainen

Hyvän päivän käynnistää tukeva hotelliaamiainen, jota voit nauttia monipuolisessa aamiaisbuffetissamme. Kun syöt hyvin, jaksat paremmin lähteä jatkamaan matkaasi eteenpäin, olitpa sitten lähdössä lennolle, töihin tai kotiin.

Aamiaisbuffet on katettuna klo 04.45 – 09.30, sunnuntaisin klo 10.30 asti.

Keittiömme tekee pikkupurtavaa, mm. tuoreita täytettyjä sämpylöitä, myyntiin myös vastaanottoon.

Kaikki hotellin yleiset tilat ovat savuttomia.