Palvelut-Sauna

Airport Hotel Bonus Inn

Sauna

Saunatilat – Bonus Inn Helsinki-Vantaa

Hotellimme kuntosali- ja saunatilat ovat asiakkaidemme käytössä maksutta. Kun siis yövyt Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa sijaitsevassa hotellissamme, käytössäsi on aina ilmainen sauna, jossa voit rentoutua raskaan reissupäivän jälkeen tai vaikka lentoa edeltävänä iltana. Hotellin sauna lämpiää joka ilta, sekä arkisin että viikonloppuisin – miesten vuoro on klo 16.30 – 22 ja naisten vuoro klo 19.00 – 22.

Vierassaunan ohella hotellimme ylimmässä kerroksessa on erikseen varattavissa myös valoisa tilaussauna kabinetteineen, jossa voi järjestää mainiosti erilaisia yritystapaamisia ja -neuvotteluita mukavissa ja rennoissa puitteissa. Tilaussaunaan mahtuu saunomaan ja neuvotteleman mukavasti 12 henkeä.

Uusitusta saunakabinetista löytyy myös asianmukaista varustelua palavereja silmällä pitäen: videotykki ja valkokangas sekä HD-tasoinen LCD-televisio ovat käytettävissä. Lisäksi tilaussaunan kabinetin parvekkeella pääsee nautiskelemaan myös ulkoporealtaaseen, tarjolla on siis myös komeita näkymiä ylimmän kerroksen parvekkeelta käsin. Lämpimistä porekylvyistä vastaa kotimainen yhteistyökumppanimme Polarwell Kuumalähde. Laadukas ja iso 7 hengen ulkoporealtaamme on kiistatta markkinoiden parasta kärkeä, malliltaan Hotspring Highlife Grandee NXT, jonka suunnittelussa on ollut mukana myös BMW Group. Allas tarjoaa monipuolisen ja tehokkaan vesihierontaelämyksen. Täydellinen nautinto pitkän päivän päätteeksi. Voit myös koota ystäväporukkasi ja tulla meille nauttimaan illasta, tilauksesta toimitamme saunalle myös ruokaa ja juomaa.

Saunatilojamme voit hyödyntää majoittuessasi meillä, mutta jos olet kiinnostunut varamaan tilaussaunan porealtaineen käyttöösi neuvotteluja tai vaikka vain vapaamuotoisia illanistujaisia varten, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Varaustiedustelut puh. 09-825511.

Muut palvelut