Hotellitarjoukset Airport Hotel Bonus Inn

Hotel Vantaa

Hotellitarjoukset

Hotellitarjoukset – Airport Hotel Bonus Inn – Helsinki-Vantaa

 

TALVIALENNUSHINTA -20%

Alkaen 17.12.2018, 24.2.2019 saakka, huoneita voi varata  -20% talvialennushinnalla kotisivuiltamme! Käytä varatessa kampanjakoodia “TALVIALE”, jotta saat alennetun hinnan näkyviin. Huomaathan, että tällä alennushinnalla varatessa varauksen koko hinta tulee maksaa luottokortilla, eikä varausta voi jälkikäteen muuttaa eikä veloitettua summaa palauteta peruutustapauksissa. Alennushinta on varattavissa majoituksiin 1.1.2019 -28.2.2019 -väliselle ajalle.  Varaus tulee tehdä vähintään kolme päivää ennen saapumispäivää.

—-Tarjoushuoneita rajoitettu määrä!—

LOMALENTOTARJOUS!

Oletko lähdössä matkanjärjestäjän valmismatkalle? (Esimerkiksi: Aurinkomatkat, TUI, Tjäreborg, Detur ja Apollo)
Edullinen lomalentohinta varattavissa nyt varausjärjestelmästämme koodilla: LOMALENTO

—Varaa heti ja säästä, tarjoushuoneita rajoitettu määrä!—

 

Parhaat hotellitarjoukset Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydestä saat tietysti Airport Hotel Bonus Inn -lentokenttähotellista. Me räätälöimme mielellämme tarjouksen tai sopimushinnan yrityksille. Alennettu hinta tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, kun henkilöstöllä on jatkuvasti säännöllistä majoitustarvetta Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä esimerkiksi työ- tai ulkomaanmatkojen johdosta. Tässä tapauksessa alennettu hinta palvelee erinomaisesti tarkoitustaan, kun henkilöstölle on saatava kätevä majoitus lentokentän vierestä – meiltä kentälle ja takaisin onkin vain viiden minuutin ajomatka per suunta.

Erikoistarjous on räätälöitävissä muun muassa ryhmille, perheille ja pitkäaikaista majoitusta tarvitseville. Edullinen alennettu hinta on helpointa selvittää ottamalla yhteyttä meihin joko soittamalla tai sähköpostitse ja pyytämällä tarjousta. Meiltä saatava hotellitarjous mahdollistaa edullisemman majoittautumisen silloin kun henkilöstöä tulee saada majoitettua lentokentän läheisyyteen esimerkiksi työkomennuksen ajaksi. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin kyselyihin ja -tiedusteluihin, joten jos kaipaat lisätietoa tarjoamistamme edullisemmista majoitusvaihtoehdoista tai ryhmätarjouksista, ota meihin yhteyttä!

Räätälöimme mielellämme sopimushinnan yrityksellenne, tai erikoishinnan

  • Ryhmille
  • Perheille
  • Tapahtumaan osallistujille, esim. hääseurueelle
  • Pitkäaikaiseen majoitukseen
  • Säännölliseen majoitustarpeeseen

Monet erikoishinnat ovat voimassa vain puhelimitse tehtyihin varauksiin.

Soita tai emailaa  ja kysy lisää:

Puh: 09-825511

Email: hotel@bonusinn.fi