Huoneet-UUDET Perhehuoneet

Airport Hotel Bonus Inn

UUDET Perhehuoneet

Perhehuoneemme ovat oiva vaihtoehto perheiden majoitustarpeisiin. Hotellissamme on neljä erilaista perhehuonetta Economy- ja Standard-luokissa. Tilavimmassa Standard-luokan perhehuoneessa voi majoittua kerralla jopa viisi henkilöä. Alla tarkemmat tiedot eri vaihtoehdoistamme perheille:

Economy perhehuone

Tässä upouudessa, modernissa huoneessa voi majoittua 1-4 henkilöä ja huone on kustannustehokas vaihtoehto perheiden majoituksiin. Huoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta sekä kaksi seinäsänkyä. Huoneessa on luonnollisesti myös kylpyhuone suihkulla, työpöytä, 43″ teräväpiirto-TV sekä myös ilmastointi. Huoneen koko on 20 m2.

Standard perhehuone neljälle

Tässä upouudessa, modernissa huoneessa majoittuu mukavasti neljä henkilöä. Tilava 30 m2 huone on varusteltu monipuolisesti; huoneen vakiovarusteluun kuuluu joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä 180 cm x 200 cm vuodesohva, kylpyhuone, 43″ teräväpiirto-TV, ilmastointi, Nespresso-keitin sekä minikeittiö jääkaapilla.

Standard perhehuone viidelle

Tässä upouudessa, modernissa huoneessa majoittuu jopa viisihenkinen perhe. Tilavassa 40 m2 huoneessa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Huoneen välioven pystyy sulkemaan tarvittaessa. Kaksi kylpyhuonetta sekä kaksi 43″ teräväpiirto-televisiota. Huoneen vakiovarusteluun kuuluu toisessa makuuhuoneessa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä toisessa huoneessa kaksi yhden hengen vuodetta sekä vuoteeksi avautuva nojatuoli. Työpöytä, ilmastointi, Nespresso-keitin sekä minikeittiö jääkaapilla kuuluvat myös huoneen varustukseen.

 

Katso myös muut hotellihuoneet