Huoneet Airport Hotel Bonus Inn

Hotel Vantaa
Loading...
0/5

Huoneet

Hotellin esittely – Bonus Inn – Helsinki-Vantaa

Kun etsit hyvää ja viihtyisää hotellia Helsinki-Vantaan lentokentän lähettyviltä, sinua palvelee yksityinen ja täysin suomalainen Airport Hotel Bonus Inn. Meillä saat aina ystävällistä ja tasokasta asiakaspalvelua - vastaanottomme palvelee sinua 24/7-periaatteella, ympäri vuorokauden.

Monipuolisesta huonevalikoimastamme voit valita sopivimman majoitusvaihtoehdon niin yksin matkaavalle kuin perheelle tai isommallekin seurueelle.

Lue lisää hotellista

Hotellissamme on yhteensä 211 huonetta, joista tilavimmat majoittavat nelihenkisenkin perheen. Kaikissa huoneissamme on wc ja suihku, työpöytä, HD-tasoinen LCD-televisio kansainvälisine kanavavalikoimineen, sekä puhelin ja langaton internet-yhteys.

Hotellissamme on myös kodikas ravintola KULMA, rento kohtaamispaikka, jonne voit saapua syömään yksin, yhdessä ystävien kanssa tai perheen kesken. Myös pienet työtapaamiset ja business-palaverit onnistuvat ravintolassa rennoissa puitteissa ja hyvän ruoan parissa – tarjolla on niin burgeria ja pastaa kuin muitakin kotimaisen ja kansainvälisen keittiön herkkuja. Baarin puolelta voit ruokailun jälkeen hakea drinkit ja rentoutua katsellen illan urheiluantia isolta screeniltämme tai biljardia pelaten.

Hotellimme sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Oma bussimme kuljettaa majoittujia lentokentälle ja sieltä takaisin hotellille säännöllisesti 30 minuutin välein. Lentokenttäkuljetus on vain Bonus Inn sekä Pilotti – hotellin asiakkaille ja näin ollen matka taittuu mukavasti muutamassa minuutissa. Hotellissa majoittuville asiakkaille lentokenttäkuljetus on aina ilmainen, molempiin suuntiin vuorokauden jokaisena tuntina.

Hotellihuoneet

Hotellissamme huoneet on jaettu kahteen eri luokkaan (Standard ja Comfort), jotka ovat myös hinnoiteltu eri tavoin. Molemmissa huoneluokissa on isot kaapistot ja runsaasti säilytystilaa.

Standard-huoneissa on minikeittiö (astiasto, liesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin). Tämä huonetyyppi soveltuu erityisen hyvin pidempiaikaiseen majoitukseen. Standard-huoneita on saatavilla yhdelle, kahdelle ja kolmelle hengelle.

Comfort-huoneet ovat hieman tilavampia vaihtoehtoja. Näissä huoneissa on värikkäämpi sisustus, parkettilattia sekä vedenkeitin. Mukavat Comfort-huoneet sijaitsevat hotellin ylimmissä kerroksessa, joten niistä avautuu myös hienot näköalat. Näissä huoneissa viihdyt lentoa odotellessasi tai lepäät lennolta palattuasi. Comfort-huoneita on saatavilla yhdelle ja kahdelle hengelle.

Perhehuoneet soveltuvat kahdelle aikuiselle ja kahdelle alle 14-vuotiaalle lapselle. Vauvansängyn saat tarvittaessa perhehuoneeseen veloituksetta, kun mainitset siitä huonevarausta tehdessäsi. Jos lapsia on enemmän kuin kaksi, tai he ovat vanhempia kuin 14 vuotta, teemme teille mielellämme tarjouksen kahdesta vierekkäisestä huoneesta, jolloin perheenne pysyy lähekkäin useampaan huoneeseen majoittumisesta huolimatta. Ota meihin yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän perhettänne parhaiten palveleva ratkaisu edullisimmalla mahdollisella hinnalla.

Junior-suitet ovat kokoluokaltaan suurimmat huoneemme ja sopivat tilaa tarvitsevalle liikematkustajalle sekä myös perheille, sillä makuupaikkoja on kolmelle aikuiselle / kahdelle aikuiselle ja kahdelle alle 14 -vuotiaalle lapselle. Jos olet lähdössä perheesi kanssa esimerkiksi matkanjärjestäjän valmismatkalle, nämä huoneet sopivat erinomaisesti perheesi majoitukseen väliovensa ja kahden erillisen kylpyhuoneensa puolesta. Huone soveltuu myös pitkäaikaiseen majoitukseen, osassa on myös minikeittiö. Jos kotonasi on tapahtunut esimerkiksi vesivahinko ja tarvitset väliaikaisen kalustetun kodin kuukaudeksi tai useammaksi, suosittelemme Junior-suitea. Teemme mielellämme tarjouksen pitkäaikaisesta majoituksesta Sinulle tai vakuutusyhtiöllesi.

Lue lisää hotellihuoneista

Huonehinnat sisältävät lentokenttäkuljetuksen lisäksi paikoituksen omalle autollenne ulkomaanmatkan ajaksi (jopa 2 viikoksi), kuntosalin käytön, iltasaunan, kahvin ja teen itsepalvelupisteestämme, langattoman internet-yhteyden, nettitoimiston lyhytaikaisen käytön, matkatavarasäilytyksen, vastaanoton palvelun vuorokauden ympäri sekä arvonlisäveron.

Lähes kaikki huoneemme ovat täysin savuttomia, joten ne soveltuvat hyvin tupakoimattomille asukkaille. Hotellissamme on myös erillinen siipi, jossa on huoneita tupakoiville. Lemmikkieläimet ovat myös tervetulleita hotelliimme, mainitsethan näistä toiveista varausta tehdessäsi.

15 euron lisämaksusta per henkilö (alle 14-vuotiaat puoleen hintaan) mukaan sisältyy myös monipuolinen ja runsas aamiaisbuffet, joka tyydyttää isommankin nälän ja antaa hyvän startin päivään.

Kun tarvitset hyvää ja kohtuuhintaista majoitusta joko yhdeksi tai kahdeksi yöksi, tai vaikka koko kuukaudeksi työkomennuksen tai sijaisasunnon tarpeen vuoksi, me palvelemme sinua. Voit säilyttää samalla myös autoasi ilman ylimääräistä maksua parkkialueellamme jopa kahden viikon ajan. Muista myös tiedustella ryhmille, perheille ja pitkäaikaisille majoittautujille suunnattuja erikoistarjouksia huonevarausta tehdessäsi! Soita siis meille, tai lähetä sähköpostia, ja kysy lisää!

Tee huonevaraus päivän parhaaseen hintaan on-line tämän sivun ylälaidasta, tai soita meille 09-825 511 . Kysy myös yrityssopimus-, pitkäaikaismajoitus- tai ryhmähintoja. Tai viikonloppu- , loma- ja seuramatkalaisten erikoishintoja!

Listahinnat

  • Yhden hengen huone Standard 160 €, Comfort 177 €
  • Kahden hengen huone Standard 190 €, Comfort  220 €
  • Perhehuone 280 €
  • Aamiaisbuffet lisämaksusta 15 €/hlö (lapset alle 14v. puoleen hintaan)
Standard yhden hengen huone
Perushuone yhdelle. Osassa standard-huoneita on myös minikeittiö, jossa astiat, liesi, mikroaaltouuni. Kaikissa huoneissa on suihku/wc, kahvinkeitin, jääkaappi, työpöytä, LCD/HD TV kansainvälisine...
Junior Suite kalustettu huoneisto
Junior-suitet ovat kokoluokaltaan suurimmat huoneemme ja sopivat tilaa tarvitsevalle liikematkustajalle sekä myös perheille, sillä makuupaikkoja on kolmelle aikuiselle / kahdelle...
Standard kahden hengen huone
2-hengen perushuone, jossa kaksi erillistä vuodetta. Osassa standard-huoneita on myös minikeittiö (astiat, mikroaaltouuni, liesi). Kaikissa huoneissa on suihku/wc, kahvinkeitin, jääkaappi, työpöytä,...
Comfort yhden hengen huone
Valoisat ja rauhalliset Comfort-huoneet sijatsevat hotellin ylemmissä kerroksissa. Niissä on viihtyisä sisustus, parkettilattia sekä kahvia ja teetä sekä hiustenkuivaaja huoneessa....
Comfort kahden hengen huone
2-hengen Comfort-huoneista voit valita parivuoteellisen (Queen size),  tai sellaisen,  jossa on kaksi erillistä sänkyä. Valoisat ja rauhalliset Comfort-huoneet sijatsevat hotellin ylemmissä...
Perhehuoneet
Perhehuoneet ovat tilavia kulmahuoneita kolmelle hengelle, tai kahdelle aikuiselle ja kahdelle alle 14-v. lapselle. Osassa perhehuoneita on myös minikeittiö (astiat,...